Gyik


Mit takar az oldal tartalma?

Ezen az oldalon lehetőséged van ismerkedni, flörtölni, beszélgetni más emberekkel, akik számodra szimpatikusak. 

Miként tudok tag lenni az oldalon?

Lehetőséged van regisztrálni az oldalra, ezáltal létrejön egy profil, amit mások is láthatnak és amennyiben szimpatikus leszel valakinek, kapcsolatba tud lépni veled.

Profil létrehozása

A profil megalkotásakor regisztrálnod szükséges. Ehhez néhány adat és a saját telefonszámod kell megadni. TILOS olyan telefonszámmal regisztrálni, ami nem a tulajdonod! A profilodhoz csatolhatsz fotót is, de csakis olyat, ami megfelel az erre vonatkozó szabályoknak.

Szabályok a fotó feltöltésére

Amikor fotót szeretnél hozzáadni a profilodhoz, kattints a „Profil módosítása“ gombra, utána a „Tallózás“ következik, aminek a segítségével megkeresed a feltölteni kívánt fotót.  Végül kattints a „Frissítés“ gombra és ezáltal megjelenik a feltöltött fotó. 

A feltöltéskor figyelj arra, hogy a kép fájlformátuma JPEG, GIF vagy PNG legyen. A mérete nem lehet nagyobb 2 MB és a minimális képméret 200X200 pixel. Azokat a fotókat, amelyeken kiskorúak, gyermekek, csecsemők, közismert személy, vagy több személy szerepel, minden figyelmeztetés és magyarázat nélkül töröljük. A pornográf tartalmú fotók feltöltése szintén tilos, így ezen fotók elutasításra kerülnek.

Amennyiben a fotókra vonatkozó szabályokat betartva töltesz fel képet, az megjelenik az ellenőrzés után.

Mikor jelenik meg a létrehozott profil?

A regisztrációt követően 1-2 munkanapon belül ellenőrizve lesznek a profilok és a feltöltött fotók. Ugyanígy a módosítások esetében is, 1-2 munkanapon belül ellenőrizve lesznek.

Miért van elutasítva a profil?

Abban az esetben, ha a profil létrehozásakor a szabályok nincsenek betartva, a regisztráció el lesz utasítva. Ha olyan fotót töltesz fel, amiben nincsenek betartva az erre vonatkozó szabályok, a profilod el lesz utasítva. Amennyiben az önjellemzés rész helytelenül van kitöltve, el lesz utasítva a profilod. Abban az esetben is el lesz utasítva, ha nem saját tulajdonodban lévő telefonszám megadásával történt a regisztráció.

Mit jelent az visszaigazoló kód?

A regisztrációt követően, az általad megadott telefonszámra kapsz egy visszaigazoló kódot, amit a megfelelő mezőbe beírva tudod véglegesíteni a profilodat. A regisztráció során az IP címet tároljuk, hogy a jogtalan telefonszámmal regisztrált profilokat ellenőrizhessük. 

Abban az esetben, ha a kapott visszaigazoló kódot elveszítetted, kattints a „Reg visszaigazolás“ menüpontra, így ismét megkapod a telefonodra a kódot. Visszaigazolni csak egyszer szükséges. 

Miként lehet belépni az oldalra?

A regisztráláskor kiválasztott felhasználónév és jelszó megadásával lehet belépni az oldalra, a „Belépés” menüpontra kattintva. A jelszót senkinek ne add meg, hogy megakadályozhasd mások jogtalan hozzáférését a profilodhoz!

Nem látható a telefonszám?

A regisztráció során felhasznált telefonszám nem lesz látható, így minden regisztrált tag biztonságba tudhatja a személyes adatait.

Ingyen SMS

Amikor valakinek üzenetet szeretnél küldeni, az oldalon található űrlap felhasználásával ingyen megteheted.  Amennyiben az üzenetedre kapsz választ, akkor már a telefonodat kell használd, hogy ismét küldhess üzenetet. Mindig a saját tulajdonodban lévő telefonszámot add meg, hiszen az üzenetek is a telefonodra érkeznek. A visszaélések elkerülése érdekében a szám megadása során IP-címed tároljuk. Amennyiben probléma merülne fel, kérjük, hogy fordulj az ügyfélszolgálathoz a Kapcsolat menüpont alatt.

Kivel beszélgetek, miként váltok beszélgetőpartnert?

Bárkivel lehet beszélgetni, akit szimpatikusnak találsz, de mindig csak egyetlen személlyel. Amikor valakivel már nem szeretnél beszélgetni, ismerkedni, akkor küldd el a STOP szót az illető személynek. Írd az SMS elejére annak a személynek a kódját, akivel meg akarod szakítani a kapcsolatot, majd hagyj ki 1 szóközt és utána a STOP szót, végül küldd el.

Milyen esetekben nem lehet regisztrálni?

Abban az esetben, ha külföldi telefonszámot szeretnél megadni, a regisztráció nem lehetséges. A számhordozás esetén és roamingon sem oldható meg.

Nem találom a választ

Amennyiben olyan kérdésed van, amire a fentiekben nem találtad meg a választ, írj a „Kapcsolat” menüpontra levelet, benne megfogalmazva egész mondatba a kérdésedet/kérésedet!